"Ne rezervam dreptul de a Închide temporar pentru concedii și sărbători, deci, va rugam mult, sunați prealabil vizitei!"
  • 0756 123 456
  • Marti - Sambata: 10:00 -18:00 - Duminica si Luni - inchis

About US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquaenim ad minim veniam

MUZEU

Așa cum pentru unele persoane tablourile și obiectele de artizanat sunt considerate opere de artă, pentru noi ciocolata este cel mai prețios și gustos lucru din lume, motiv pentru care am dorit să-i dedicăm acesteia un muzeu doar al ei. Așa a luat naștere Choco Museum, locul în care rafinamentul ciocolatei de calitate și creativitatea cofetarilor iscusiți dau naștere celor mai interesante opere de artă, realizate integral din cele mai delicioase varietăți de ciocolată.

La Choco Museum vei descoperi o lume complet nouă, unde ciocolata joacă rolul principal. Sculpturi, figurine de mici și mari dimensiuni, dar și numeroase alte surprize, pe care te lăsăm să le descoperi în momentul în care vei decide să ne faci și tu o vizită.

CÂTEVA DINTRE ATRACȚIILE PE CARE ÎȚI RECOMANDĂM SĂ NU LE RATEZI:

ATELIERE DE CREAȚIE

Vino să descoperi cum se prepară ciocolata de calitate, participând la atelierele de creație organizate în incinta Choco Museum. Experții noștri cofetari îți vor explica întreg procesul de preparare a acestui desert gustos, pornind de la amestecarea ingredientelor și turnarea ciocolatei în forme, până la mult așteptatul final, o operă de artă realizată integral din ciocolată.

EXPOZIȚIA CHOCO MUSEUM

In muzeul nostru vei găsi unele dintre cele mai interesante exponate, realizate cu multă precizie de către unii dintre cei mai iscusiți cofetari din țară. Muzeul include statuete din ciocolată, figurine de mici și mari dimensiuni, dar și o serie de bomboane de ciocolată cu gust deosebit, pe care îți vom da ocazia să le guști și tu, dacă ne vizitezi.

DEGUSTAREA ZILEI

Că tot veni vorba de bomboane de ciocolată, de la Choco Museum nu pleci niciodată fără să-ți satisfaci pofta de dulce! Zilnic, oferim fiecărui vizitator praline de ciocolată spre degustare. Rețeta e întotdeauna alta, așa că va trebui să ne vizitezi de mai multe ori, dacă vrei să încerci arome și gusturi diferite de ciocolată.

ACCES COPIL

25 lei

 
ATELIER - 30 LEI/PERS.

*inclus degustare pralinele zilei

ACCES ADULT

30 lei


ATELIER - 30 LEI/PERS.

*inclus degustare pralinele zilei

Vino si tu sa vizitezi muzeul!

Contacteaza-ne!

CONTACT

  • dummy Soseaua Orhideelor 14, București

  • dummy 0756 123 456